Ortopedisk avdeling

Ortopedisk avdeling tilbyr utredning, diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager. Kompleksiteten i behandlingen og behovet for oppfølging etter behandling styrer om du får en time til konsultasjon på poliklinikk, om du kommer inn for dagkirurgisk behandling eller for innleggelse i sengeposten

 
Les mer ortopedisk avdeling

Ortopedisk avdeling

Avdelingen har fem kirurger, hvor alle er spesialister i ortopedisk kirurgi.

Ansvarlig leder

Avdelingsoverlege: Knut Forberg

Les mer om våre ortopeder

Knut Forberg er avdelingsoverlege og godkjent spesialist i ortopedisk kirurgi. Han har sitt hovedfelt innen protesekirurgi i skulderledd, fotkirurgi og idrettsmedisin. Han er medlem i Norsk Ortopedisk forening, Norsk forening for Idrettsmedisin og Norsk Fot- og Ankelkirurgisk Forening. Han har bakgrunn fra Sykehuset i Vestfold og Ullevål universitetssykehus.

Kjell Rosenberg er overlege og godkjent spesialist i ortopedisk kirurgi. Han har bred erfaring innen protesekirurgi i hofte- og kneledd, og er fagansvarlig for protesekirurgien på Betanien. Han er medlem i Norsk Ortopedisk Forening, og Norsk Forening for Hofte- og Knekirurgi. Han har bakgrunn fra Sykehuset i Telemark og Sykehuset i Vestfold.

Ingri Ekrol er overlege og godkjent spesialist i ortopedisk kirurgi. Hun har sitt hovedfelt innen hånd- og håndleddskirurgi. Hun arbeider i tillegg med protesekirurgi i kne- og hofteledd. Hun har bakgrunn fra Universitetssykehuset i Edinburgh og Sykehuset Telemark. Hun er medlem i Norsk Ortopedisk Forening.

Ruben Achtentuch er overlege og godkjent spesialist i ortopedisk kirurgi. Han har erfaring fra proteseseksjonen på Martina Hansens Hospital og har sitt hovedfelt innen protesekirurgi i hofte- og kneledd. Han er medlem i Norsk Ortopedisk Forening, og Norsk Forening for Hofte- og Knekirurgi. Han har bakgrunn fra Sykehuset i Vestfold og Martina Hansen Hospital.

Øystein Karlsen er overlege og godkjent spesialist i ortopedisk kirurgi. Han har erfaring fra proteseseksjonen på Ullevål Universitetssykehus og har sitt hovedfelt innen protesekirurgi i hofte- og kneledd. Han er medlem i Norsk Ortopedisk Forening, og Norsk Forening for Hofte- og Knekirurgi og Norsk Interessefaggruppe for sårtilheling. Han har bakgrunn fra Ullevål Universitetssykehus.

Ortopeder.pdf

Les mer om hvilke operasjoner vi utfører

Avdelingen driver en relativt omfattende virksomhet innen de fleste områder av planlagt ortopedisk kirurgi. Vi har spisskompetanse i protesekirurgi i kne, hofte og skulder, artroskopisk kirurgi i skulder, kne og ankel samt hånd- og fotkirurgi.

Les mer om ortopedisk operasjon

Ortopedisk operasjon

Les mer om poliklinikk

Ortopedisk poliklinikk

Les mer om artrosepoliklinikken

Artrosepoliklinikken

Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Ved poliklinisk konsultasjon skal du møte i 2.etg og henvende deg i ekspedisjonen.

Ved dagkirurgisk - og inneliggende behandling så skal du møte i 3.etg. på sengeposten og henvende deg på vaktrommet.

Telefon
Ortopedisk brukerstøtte: 35 90 07 51 / 651
mandag - fredag 09:00 - 11:00
Betanien Hospital
Besøksadresse
Bjørnstjerne Bjørnssonsgate 6(Kart)
Bjørnstjerne Bjørnssonsgate 6, 3722 Skien
Telefon
35 90 07 00
E-post

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Fant du det du lette etter?