En kvinne og en mann som sitter ved et bord

Infusjonspoliklinikken

Infusjonspoliklinikken utfører behandling av biologiske medisiner og andre medikamenter knyttet til revmatologisk behandling. Poliklinikken tilbyr informasjon og veiledning av sykepleier i forhold til oppstart av ulike behandlinger.

Avdelingssykepleier: Anne Kristine Lunde

Alle som skal til oss for å få infusjon må ha tatt en blodprøve maks en uke i forkant av infusjonen. Dersom blodprøven ikke er tatt på Betanien Hospital må du ha med prøvesvarene til oss i forkant av timen. Dersom du ikke har tatt blodprøven i forkant, eller ikke har med prøvesvarene, vil det ikke være mulig å få infusjon som avtalt den dagen

 Før man får infusjon må alle pasienter fylle ut et spørreskjema elektronisk, og en sykepleier vil også ha en samtale med deg. Grunnen til dette er at vi må avklare om det skulle være noen grunn til at du ikke bør få infusjon. Typiske ting vi trenger svar på er om du har fått medisinsk behandling, tannbehandling eller tatt tatoveringer i utlandet i det siste, om du har vært syk, har feber eller om det er noen andre ting som har skjedd som det er viktig at vi vet om. Samtalen med sykepleier er også viktig for å finne ut av om du har fått en infeksjon eller alvorlige bivirkninger av den pågående behandlingen


 

Kontakt

Revmatologisk brukerstøtte:

  • Mandag 08:00 - 11:00
  • Tirsdag 08:00 - 11:00
  • Onsdag 08:00 - 11:00
  • Torsdag 08:00 - 11:00
  • Fredag 08:00 - 11:00
  • Lørdag STENGT
  • Søndag STENGT

Slik finner du fram

Oppmøtested

Henvendelse i ekspedisjonen i 2.etasje

 

En stor bygning med trær foran seg

Betanien hospital

Bjørnstjerne Bjørnssonsgate 6

Bjørnstjerne Bjørnssonsgate 6, 3722 Skien

Praktisk informasjon

Betaling gjøres i ekspedisjonen i 2.etasje.

Som pasient må du betale egenandel, opp til frikortgrensen, for konsultasjon/behandling og ved røntgenundersøkelse.

Med frikort slipper du å betale egenandel i inneværende kalenderår. Det kan også påløpe et ekstra fast gebyr for materiell.

Dersom du blir syk, og ikke kan møte til time bes du om å ta kontakt senest dagen før avtalen. Hvis du ikke gjør dette blir du belastet med gebyr for denne timen, også dersom du er fritatt for egenandel.

Les mer om egenandeler og frikort her

​En del pasienter reagerer allergisk på blomster og parfyme. Vi ber om at det tas hensyn til dette. Blomster er ikke tillatt i sengeposten.

​Fotografering og filming på sykehuset er tillatt, men alle må forholde seg til noen retningslinjer.

Les mer om fotografering og filming

Utskrift på papir

Dersom du ønsker utskrift på papir må du sende inn skjema til:

Betanien Hospital
Bj. Bjørnsonsgt 6
3722 Skien
Anmodning om journalkopi fr​a Betanien Hospital.pdf​​

​Betanien Hospital er et røykfritt sykehus - røyking er ikke tillatt. Dette gjelder også området rett utenfor hovedinngangen.

​Vi tilbyr gratis trådløst nettverk. Du må velge "SykehusGjest" som nettverk.

Les mer om pålogging her

​Ha med minst mulig verdisaker og penger under oppholdet på sykehuset.
Pasienter som ikke kan ivareta seg selv, vil få sine eiendeler oppbevart, og utlevert ved utskriving.
Hvilke eiendeler som skal oppbevares blir registrert i pasientsystemet, og oversikten signeres av to pleiere og pasienten selv, dersom pasienten er i stand til det.
Tilsvarende kvitteres det i pasientsystemet at eiendelene er utlevert ved utskriving, og utleveringsskjema signeres av pasient eller pårørende i pasientens sted.