Kurs og opplæring for pasienter og pårørende

Betanien Hospital arrangerer en rekke ulike lærings- og mestringskurs. Kurstilbudene vil bli annonsert på nettsidene våre.

Hver høst og vår arrangeres ulike kurs for pasienter og pårørende. Kursene er diagnosespesifikke- dvs. at man skal ha en bekreftet diagnose for å kunne delta på kursene.

Kursene er å betrakte som polikliniske behandlinger, så det vil derfor være en egenandel for hvert kurs. Dersom kurset går over flere dager betales kun en egenandel. På de fleste kurs er også pårørende velkommen til å delta. Vi tar ingen betaling for deltakelse fra pårørende

Kurs og opplæring ved Betanien Hospital

• Å leve med AMD

DETTE KURSET ER UTSATT INNTIL VIDERE PGA KORONA

• Å leve med osteoporose

Kurset er for deg som har fått diagnosen osteoporose.

• Onsdag 04.11.
    Å leve med Spondyloartritt

Kurset er for deg som har fått diagnosen ”Bektherevs sykdom/Ankyloserende spondylitt eller spondyloartritt”. Pårørende er velkomne til å delta.

Fant du det du lette etter?